Vodonoska push-to-call

Защо използваме видеодиагностика на канали?

Нашата фирма използва видеодиагностика на канализационни тръби, за да можем успешно да анализираме степента на запушване и стесняване на проходите, което се случва, поради различните видове отлагания. Също така използваме видеодиагностика на канали в Бургас за описване в подробен списък на всички пукнатини, деформирани фуги и течащи фуги, за съставяне на комуникационна електрическа схема, за откриване на незаконни кранове.

Как точно се провежда видеодиагностика на канали

Откъде се започва?

Видеодиагностиката на канали е процедура, при която в тръбата се поставя малка видеокамера. Камерата е оборудвана с осветително устройство, специални сензори и предавателно устройство. По време на проверката на канализационната система операторът вижда вътрешните кухини на тръбопровода онлайн. Ако е необходимо, изображението може да се увеличи, за да се разгледа още по-прецизно повредата. Сензорът за изминато разстояние позволява да се определи точното място на повредата.

Видеодиагностика на канали в Бургас

Резултатът от работата

В резултат на извършеното проучване, ние получаваме сигурни данни за състоянието на тръбата и определяме какъв вид работа трябва да се извърши: промиване, ремонт или подмяна на повредения участък.

Препоръчително е канализационната система да се проверява редовно с камера. След като получат точни данни за състоянието на тръбопровода, специалистите ни за видеодиагностика на канали в Бургас предприемат необходимите мерки своевременно.

Видеодиагностиката на каналите е гаранция за безпроблемна работа на канализационната система.

Видеодиагностика на каналите – как се извършва

Видеодиагностиката се извършва по тръбопроводи с дължина до 50 метра и дълбочина до три метра. Видео оборудването се поставя в запечатан корпус и се захранва по гъвкав кабел. Специалната конструкция позволява на видео оборудването да се предвижва в условия на повишено замърсяване и напълнени с вода комуникации. Диаметърът на изследваната тръба може да бъде от 50 до 2500 мм. Дължината на тръбопровода – до 50 метра. Диагностичната работа  се отличава с висока точност, компактност и мобилност.

Опитните техници на фирмата ни в Бургас ще разгледат задълбочено състоянието на тръбопровода. Видеокамерата е херметически затворена и осигурява високо качество на изображението.

Поръчайте Вашата услуга видеодиагностика на канали в град Бургас.

Ако имате подписан постоянен договор за поддръжка на системната услуга видеодиагностиката на каналите може да бъде предоставена като бонус например. А редовното използване на услугата ще Ви позволи да проследявате и най-малките промени в работата на системата.

Оценете ни!
[Общо: 2 Оценка: 4.5]
Видеодиагностика на канали в Бургас
Споделете в: