Видеодиагностика на канали за град София, близките села и индустрилани зони на столицата. Чрез метода видеодиагностика се откриват проблеми, запушвния и пробойни в канализационната мрежа. Тя се извършва със специална техника с камера и монитор.

Vodonoska.com борави с техника за видеодиагностика на канали и я използва при съмнения за запушване или дупки в каналите. Специална херметизично затворена мини-камера влиза в мръсния канал и излъчва видео сигнал на диспеля на техника. Така в реално време екипът ни вижда състоянието на проблемия канал.

Видеодиагностика на канали цени

Цените за видеодиагностиката на каналите варират в зависимост от тръбата и времето за диагностика. Обадете се тук за да добиете индикативна представа: 0878 777 807. Една правилна видеодиагностика все пак ще Ви спести време, труд, главоболия и средства. Това е нужният способ за откриване на проблеми в канализацията и тръбите. Обадете се на дежурния екип и ние ще се отзовем максимално бързо и то на ниски цени. Веднъж направена, една диагностика на канализацията, дава ясна картина за това какво предстои като ремонт и то на точното място.

видеодиагностика на канали

Повече за нашия екип можете да прочетете тук!

Уреди и камери за видеодиагностика на канализация

екипът на vodonoska.com ползва модерна техника за видеодиагностика на канализация и тръби. Техниката е различна. Имаме т.нар. бутаща камера за видеодиагностика. Камерата е с обхват на работа до 80 м и е подходяща за канали с до фи 300. Имаме и ендоскоп – вид е мини-камерка със записващо узтройство. тази камера е малка и лека, само 16 мм. Супер маневрена и лесна за работа.

Притежаваме и професионална роботизирана камера за диагностика на канали. Тя е подходяща за канали с диаметър от 100 – 2000 мм. Кабелът й е 200 метра. Камерата е снабдена със модерен софтуер за видеодиагностика.

Използването на такава модерна техника за видеодиагностика на канализацията е препоръчително при 90% от случайите на аварария на каналите. Vodonoska.com имаме познанието, опита и правилната техника да направим точна видеодиагностика и след това ремонт.

Споделете в: