push-to-call

Видеодиагностика на канали в град София, близките села и индустрилани зони на столицата. Чрез видеодиагностиката се откриват проблеми, запушвния и пробойни в канализационната мрежа. Тя се извършва със специална техника с камера и монитор.

Vodonoska.com борави с техника за видеодиагностика и я използва при съмнения за запушване или дупки в каналите. Специална херметизично затворена мини-камера влиза в мръсния канал и излъчва видео сигнал на диспеля на техника. Така в реално време екипът ни вижда състоянието на проблемия канал.

Цени при видеодиагностика на канали

Цените за диагностиката на каналите варират в зависимост от тръбата и времето за диагностика. Обадете се тук за да добиете индикативна представа: 0878 777 807. Една правилна видеодиагностика все пак ще Ви спести време, труд, главоболия и средства. Това е нужният способ за откриване на проблеми в канализацията и тръбите. Обадете се на дежурния екип и ние ще се отзовем максимално бързо и то на ниски цени. Веднъж направена, една диагностика на канализацията, дава ясна картина за това какво предстои като ремонт и то на точното място.

видеодиагностика на канали

Повече за нашия екип можете да прочетете тук!

Уреди за видеодиагностика на канализация

Екипът на vodonoska.com ползва модерна техника за канализация и тръби. Тя е различна. Имаме т.нар. бутаща камера за видеодиагностика. Камерата е с обхват на работа до 80 м и е подходяща за канали с до фи 300. Имаме и ендоскоп – вид е мини-камерка със записващо узтройство. тази камера е малка и лека, само 16 мм. Супер маневрена и лесна за работа.

Притежаваме и професионална роботизирана камера за диагностика на канали. Тя е подходяща за канали с диаметър от 100 – 2000 мм. Кабелът й е 200 метра. Камерата е снабдена със модерен софтуер за видеодиагностика.

Използването на такава техника за видеодиагностика е препоръчително при 90% от случайите на аварария на каналите. Vodonoska.com имаме познанието, опита и правилната техника да направим точна видеодиагностика и след това ремонт.

Уреди за видеодиагностика на канали

Райони в София, в които работим

Vodonoska.com извършва видеодиагностика и отпушване на канали за частни и бизнес клиенти в следните жилищно квартали на град София: Младост 1-4, Мусагеница, Дървеница, Изток, Дианабад, Студентски град, Витоша Гео Милев, Редута, Слатина, Център, Лозенец, Гоце Делчев, Иван Вазов, Борово, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Зона Б5, Банишора, Захарна фабрика, Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Люлин, Обеля, Надежда, Модерно предградие, Овча купел, Бъкстон, Летище, Дружба, Горубляне, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Княжево. Покриваме с ВИК услуги и по-далечни зони като Казичане, Лозен, Кремиковци, Бусманци, Нови Искър, Божурище, Горна Баня, Бистрица и Банкя.

Ако домът или офисът Ви се намира в горните райони, ни уведомете предварително. Ние ще Ви обслужим бързо без да чакате. В случай, е имотът Ви е по-далече, моля направете заявка от предния ден на нашия имейл или телефон.

Обща информация на тази услуга

Диагностиката е вид услуга, която има за цел да помогне да се открие проблем на канализационната инсталация. Това може да бъде слягане на земни маси, които са деформирали тръбите или могат да бъдат сраснали корени и др.

Услуга за диагностика на канали

Диагностиката на канализационните системи се извършва с цел оглед и откриване на проблеми и пробойни в каналите. Тя се прави със специализирана видео техника. Така ще сте сигурни за точното локализиране на проблема. А това е половината от решаването на въпроса със запушения канал.

С помощта на високочувствителна камера ще може да се прегледа  канала „от вътре”.

Вижте едно интересно кратко видео на процеса на видеодиагностика и какви находки има в каналите.

Методът за видеодиагностика е приложим за хоризонтални и вертикални канали и отклонения. Камерите имат дълги жила, което позволява работа на разстояния и дълбочини в канализационната инсталация.

Споделете в: