Vodonoska push-to-call

И така, дошло е времето за почистване на септичничната яма, и въпросът е: как точно ще се случи това?

Можете да извършите работата сами, но е много по-добре да се свържете със специализирана фрма, извършваща всички видове почистване на септичната яма от утайка.

Възможно е изпомпване на утайки от дъното на септичната яма с фекална помпа, ако имате такава, след което изпомпаната мръсотия да да се изхвърли.

Свързвайки се с професионалисти, Вие получавате много предимства:

  • използва се специално оборудване за целта, работи се професионално, бързо, ефективно;
  • няма нужда Вие да търсите места за събиране и за изхвърляне;
  • цената на услугата е разумна и напълно оправдана.

Септичните ями се използват за пречистване на битови отпадъчни води. В тях се случва механично утаяване и биологично разлагане на постъпилата органична материя. При преработката на отпадъците се образуват утайки. Част от отпадъците не могат да бъдат рециклирани, а на дъното на инсталацията постепенно се натрупва слой утайка.

Какво да направите, ако септична яма е затрупана?

За да удължите живота на Вашата автономна канализационна система, е важно да почиствате септичната яма от отпадъци своевременно. Всеки модел има свой алгоритъм на действия и определена времева рамка за почистване на системата.

Ако септична яма е замърсена и не е почистена, тогава утайката и остатъците от твърди отпадъци ще попречат на пълноценната работа на системата, компресирайки се в материал, подобен на глина. И ще е по-трудно и по-скъпо да го премахнете.

Колкото по-дебел е слоят от плътната утайка, толкова по-малък е полезният обем на камерите за утаяване. Тъй като утайката се натрупва, септичната яма губи своята производителност и качество на пречистване на отпадъчни води. Когато нивото на утайката достигне преливната тръба, водата ще спре да излиза и ще възникне сериозна авария.

И тъй като тази статия е за това как да почистите септична яма от затлачване, нека да разгледаме кои са често срещаните методи.

Още за нашата услуга можете да прочетете: Видове почистване на септичната яма от утайка.

Оценете ни!
[Общо: 0 Оценка: 0]
Видове почистване на септичната яма от утайка
Споделете в: