push-to-call

Изкопи с багер на ниски цени град София, околните села и вилни зони. Vodonoska.com ще прокопае различни по големина и ширина канали, просеки, дупки за шахти и септични ями и други. В наличност във фирмата е следната техника: няколко багера, минибагери и мини-фадрома Bobcat. С тази специализирана техника без усилие ще можем да свършим задачите в малки частни обекти. Изкопите могат да бъдат извършвани и в квартални градинки и паркове. Прокопаване на канали за кабели и тръби също могат да бъдат извършвани с нашите багери. Обаждайки се на нас Вие си гарантирате:

  • Качествена услуга с багер и минибагер
  • Извозване на ненужната земя
  • Конкурентни цени за наем на багер
  • Надежден партньор, който ще свърши работата качествено и навреме
изкопи с багер

Изкопи с багер или мини багер цени

Нашите цени за изкопи с мини багер са едни от най-добрите в страната. Сравнете цената на багер машиносмяна. Обадете се и се убедете сами. Търсете ни на телефон: 0878 777 807 Машините ни са малогабаритни, маневрени и много мощни. Водачите на багерите са професионалисти с по 10-15 години стаж във ВиК строителството в България, Европа и Близкия изток. При редовните строително-монтажни дейности, използването на багер или минибагер, мини фадрома за изкопи или канали е почти сигурно. Вече Вие можете да наемете тази техника от нас – vodonoska.com.

изкопи с мини багер

Нужен ли Ви е багер или минибагер?

Наемът на минибагер за малки дейности по строителни обекти е честа практика както от големите строителни фирми, така и от частни лица. Минибагерът се транспортира лесно и за кратки срокове може да се озове на Вашия строителен обект. Тази помощ ще се убедите ще бъде чувствителна, след като видите обемът от работа, която един мини багер и един Bobcat могат да свършат. От изкопи, до канали, просеки, товарене и преместване за земни маси.

Цени за изкопни работи

Обадете ни се и ще се убедите, че изкопите с багери, вече са съвсем поносими като цени. Вижте нашата багер цена на час. Другото оставете на нашия екип и на нашата маневрена техника. Повече информация тук: 0878 777 807

Ако имате нужда от нагледна информация за багерите можете да разгледате Галерията на сайта. Така ще придобиете представа за естеството на работата ни. Ако вече сте наш клиент, моля оставете своя коментар в социалните ни мрежи Facebook и Google+. Очакваме Ви!

изкопни работи с багер
Споделете в: