Vodonoska push-to-call

измиване с водоноска

Измиване с водоноска

Измиване с водоноска за София и региона за корпоративни клиенти, местни администрации и държавни институции и агенции. Vodonoska.com разполага с над 10 водоноски с вместимост на цистерните от 3 до 15 кубика. С тях можем да почизмием улици, халета, гаражи, паркинги, площади и други. Това е една от основните дейности на фирмата ни. Тази се работа извършваме вече над 10 години и големите възложители на пазара знаят за качеството на работата ни.

миене на улици

Миене с водоноска на различни обекти

Vodonoska.com предлага решения за измиване с водоноска на пътната мрежа и тротоарите вкл. спирките на градския транспорт след зимния сезон. Редовно мием и чистим паркинги на големи търговски центрове в страната и десетки частни обекти и фирмени дворове. Доверете ни се днес! Десетки фирми вече го направиха и са наши редовни клиенти.

Заявка за измиване с водоноска или почистване на септична яма или шахта, можете да направите по имейл на: jorogechev@gmail.com или на телефон 0878 777 807. Харесайте нашата facebook страница и вижте видео клипове на нашите модерни водоноски. Нашата техника ще гарантира отличен резултат на почистването на улиците с водоноските-цистерни. Обадете се още сега за оферта за Вашия обект или улица.

водоноска под наем

Споделете в: