Vodonoska push-to-call

Това е ключова дейност на екипа на Vodonoska.com

Фирмата предлага услуги по цялостно или частично машинно миене на улици, булеварди, магистрали, тротоари, паркинги и площади. Миенето на улиците в града е част от доброто поддържане на градскта чистота и качество на въздуха. Редовното измиване на улици допринася за премахването на праховите частици. Те са сред основните причинители на мръсния въздух в големите градове като София.

миене на улици

По време на летните месеци, когато температурите са високи, миенето на улиците освен, че намалява праха, създава прохлада и едно по-приятно пребиваване на пешеходците по тротоарите. При необходимост, наред с почистващите машини за миене на улици, екипът на vodonoska.com почиства и ръчно улиците, като се отделя специално внимание устойчиви замърсявания и петна. И двата способа се ползват от нас в зависимост от задачата, която ни е възложена. Автопаркът ни с над 12 цистерни и водоноски с различен обем е на Ваше разположение, базиран в София. Цистерните са управляват от обучени водачи, придружени от квалифициран персонал.

фирма за отпушване на канали

Миене на улици – индивидуални поръчки

Vodonoska.com обслужва наред с местните администрации и кметства, голям брой частни клиенти. Сред тях са хипермаркети, автомивки, гаражи, бензиностанции, производствени халета, цехове, логистични центрове, транспортни фирми с големи паркинги и др. Ако се нуждаете от цена за миене на улици или паркинги, е нужно да ни потърсите на телефон: 0877/779 377. След калкулиране на разходите за машини, цистерни, персонал и препарати за измиване, ще Ви дадем максимално добра цена. Така ще останете доволни едновременно и от услугата ни и от цената за дейността.

почистване на улици

Измиване на улици – цени

Индивидуалните пакети с услуги за измиване на улици, паркинги и площади са разработени за улеснение на клиентите. Имаме и планове за абонаментно обслужване, които включват и доставяне на всички необходими консумативи и препарати, осигурен фирмен транспорт и другите съпътстващи дейности.

Миене на площади

Vodonoska.com предлага на своите клиенти услуги по чистене на улици на конкурентни цени, с отстъпки за количество и при заявки за абонаментна поддръжка.

Измиваме също паркинги, площади, автомивки, бензиностанции, газ станции, производствени бази, цехова, халета и силно замърсени терени. Почистваме канали и шахти. Обадете се на телефон 0877/779 377 за точна цена за София и другите градове.

измиване на улици с водоноска
Професионалната услуга включваЦялостно или частично машинно миене на улици, булеварди, магистрали, тротоари, паркинги и площади.
Индивидуални поръчкиОбслужваме местни администрации и кметства, голям брой частни клиенти, като: хипермаркети, автомивки, гаражи, бензиностанции, производствени халета, цехове, логистични центрове, транспортни фирми с големи паркинги и др.
Цени за миене на улициАко се нуждаете от цена за миене на улици или паркинги, потърсете ни на телефон: 0877/779 377.
Абонаментно обслужванеИмаме планове за абонаментно обслужване, които включват и доставяне на всички необходими консумативи и препарати, осигурен фирмен транспорт и другите съпътстващи дейности
Измиване на улици ръчноПри необходимост, наред с почистващите машини за миене на улици, екипът на vodonoska.com почиства и ръчно улиците.
Споделете в: