Vodonoska push-to-call

Това е ключова дейност на екипа на Vodonoska.com

Фирмата предлага услуги по цялостно или частично машинно миене на улици, булеварди, магистрали, тротоари, паркинги и площади. Миенето на улиците в града е част от доброто поддържане на градскта чистота и качество на въздуха. Редовното измиване на улици допринася за премахването на праховите частици. Те са сред основните причинители на мръсния въздух в големите градове като София.

миене на улици

По време на летните месеци, когато температурите са високи, миенето на улиците освен, че намалява праха, създава прохлада и едно по-приятно пребиваване на пешеходците по тротоарите. При необходимост, наред с почистващите машини за миене на улици, екипът на vodonoska.com почиства и ръчно улиците, като се отделя специално внимание устойчиви замърсявания и петна. И двата способа се ползват от нас в зависимост от задачата, която ни е възложена. Автопаркът ни с над 12 цистерни и водоноски с различен обем е на Ваше разположение, базиран в София. Цистерните са управляват от обучени водачи, придружени от квалифициран персонал.

фирма за отпушване на канали

Миене на улици – индивидуални поръчки

Vodonoska.com обслужва наред с местните администрации и кметства, голям брой частни клиенти. Сред тях са хипермаркети, автомивки, гаражи, бензиностанции, производствени халета, цехове, логистични центрове, транспортни фирми с големи паркинги и др. Ако се нуждаете от цена за миене на улици или паркинги, е нужно да ни потърсите на телефон: 0877/779 377. След калкулиране на разходите за машини, цистерни, персонал и препарати за измиване, ще Ви дадем максимално добра цена. Така ще останете доволни едновременно и от услугата ни и от цената за дейността.

почистване на улици

Измиване на улици – цени

Индивидуалните пакети с услуги за измиване на улици, паркинги и площади са разработени за улеснение на клиентите. Имаме и планове за абонаментно обслужване, които включват и доставяне на всички необходими консумативи и препарати, осигурен фирмен транспорт и другите съпътстващи дейности.

Миене на площади

Vodonoska.com предлага на своите клиенти услуги по чистене на улици на конкурентни цени, с отстъпки за количество и при заявки за абонаментна поддръжка.

Измиваме също паркинги, площади, автомивки, бензиностанции, газ станции, производствени бази, цехова, халета и силно замърсени терени. Почистваме канали и шахти. Обадете се на телефон 0877/779 377 за точна цена за София и другите градове.

Пролетно миене на улици и организация

Пролетта е вече тук, както и ежегодното почистване на улиците в много градове по света стартира. Във Финландия, например, град Хелзинки обяви, че пролетното почистване на улиците му е в ход, с по-голям брой нови машини, посветени на задачата тази година.

Градът обаче също така призовава гражданите да съдействат в процеса на пролетното миене на улиците. Гражданите имат задача да преместят колите си от улиците, за да помогнат за ускоряване на процеса на пролетното почистване и пролетното миене на улиците.

Градът е поставил знаци преди почистването, указващи кога колите трябва да бъдат преместени. Тези знаци обикновено се поставят по-рано, поне два дни преди началото на почистването.

Шефът на екипа за поддръжка на улиците в града отбелязва, че необходимостта да се изчака преместването на колите забавя процеса на пролетното миене на улиците и води до допълнителни разходи за града. Затова той насърчава гражданите да сътрудничат, като преместват колите си според изискванията на знаците.

Миналата година в периода на почистване и пролетното измиване на улиците в града са изтеглени общо 9365 автомобила, от които 7 777 платено и 1 588 безплатно.

Тази година градът приоритетно пролетно почиства и измива велоалеите, тротоарите и най-натоварените и централни улици. Очаква се почистването да приключи в централните части на града до първи май, а в останалата част на града до края на май, ако няма нощни слани.

Гражданите могат да се запишат, за да получават текстови съобщения за напомняне кога тяхната улица ще бъде почистена. Градът обаче предупреждава, че услугата за текстови съобщения може да не е напълно точна и че знаците за теглене на улицата винаги са авторитетни.

В заключение, ежегодното пролетно почистване и измиване на улиците е важна задача, която поддържа градовете чисти и безопасни за всички негови граждани.

Град Хелзинки изпълнява своята роля, като разполага с повече почистващи машини и моли гражданите да преместят колите си от улиците по време на периода на почистване. Като работим заедно, можем да поддържаме нашите градове чисти и приятни за всички.

измиване на улици с водоноска
Професионалната услуга включваЦялостно или частично машинно миене на улици, булеварди, магистрали, тротоари, паркинги и площади.
Индивидуални поръчкиОбслужваме местни администрации и кметства, голям брой частни клиенти, като: хипермаркети, автомивки, гаражи, бензиностанции, производствени халета, цехове, логистични центрове, транспортни фирми с големи паркинги и др.
Цени за миене на улициАко се нуждаете от цена за миене на улици или паркинги, потърсете ни на телефон: 0877/779 377.
Абонаментно обслужванеИмаме планове за абонаментно обслужване, които включват и доставяне на всички необходими консумативи и препарати, осигурен фирмен транспорт и другите съпътстващи дейности
Измиване на улици ръчноПри необходимост, наред с почистващите машини за миене на улици, екипът на vodonoska.com почиства и ръчно улиците.
Споделете в: