Vodonoska push-to-call

Отпушване на канали София

Професионално отпушване на канали? Няма проблем. Запушеният канал остава в историята. Vodonoska.com разполага с модерно оборудване за да предложи качествена услуга по отпушване на канали в град София и околностите. Ние оперираме на ниски цени и то в много кратки срокове. Vodonoska.com ще бъде на адреса веднага след утоняване на проблема с канала. При запушен канал или тръба, няма да се се губи излишно време. Моментално се пристъпва към отпушване на проблемия канал или сифон.

отпушване на канали

Възможно е да се наложи видеодиагностика на канала и ние сме подготвени да я извършим веднага с подходяща техника. Тя ще ни даде пълна картина на проблема с канала. След това пристъпваме към самото отпушване на тръбата.

Услугите, свързани с канализацията, които предлага екипът на vodonoska.com са с нужното качество и прецизност. Техниката и машините ни са закупени нови и са от висок клас. Това, съчетано с обучения персонал, гарантира отличен резултат. Ние работим съобразнос всички нормативни уредби на българското и европейско законодателство и стандарти.

За отпушване на канали в Люлин – вижте тук!

Отпушване на канали за София

канали отпушване

Услугата по отпушване на канал и шахти при нас е с:

 • Категорично ниски цени
 • Опит и професионализъм 24/7
 • Любезно отношение на служителите ни
 • Качество на услугата по отпушване
 • Бързина на реакция след обаждането Ви до няколко часа
Отпушване в домашни условия?

Вече сте опитали да отпушите своя канал или сифон с подръчни средства? Изсипването на тубофло, друг химикал или оцет и сода не действа? Вероятно запушването на сифона е по-сериозно. Тук на помощ идват фирмите за ВИК услуги като Евроканал ЕООД. Не се колебайте, а се обадете на нас! Ние знаем как да отпушим вашите запушени канали и сифони в дома, офиса или производствения цех. Нашите диспечери бързо ще реагират изпращайки мобилна група.

В случаите, когато има повреда, а не се знае точно къде е проблемът, ще трябва и видеодиагностика на канала.  По този начин се спестява много време, разходи и труд. Тъй като, когато се извършват ремонтни дейности в един дом, не винаги се знае откъде идва проблемът, който трябва да бъде разрешен.

Нормативни изисквания при отпушване на канали и др.

Фирма Евроканал ЕООД работи според изискванията на българското и европейското законодателство и разпоредби. Имаме всички нужни сертификати и разрешителни от РИОСВ и МОСВ. Обадете ни се за повече информация! Разгледайте и галерията ни с извършени комунални услуги за нашите клиенти. Станете фенове на страничката ни във Фейсбук. Сайтът вече е достъпен и от мобилни устройства с responsive версия за улеснение на клиента. Фирмата е регистрирана и в Google maps. При нужда можете да ни пишете и в контактните форми.

Запушените канали са неизбежна част от вашето ежедневие

Повечето запушвания са незначителни и могат лесно да бъдат отстранени с разтвор за почистване или с бутало. Има дори някои често срещани домакински продукти, които може да успеят да облекчат блокирането. Но при по-тежки и упорити запушвания може да се наложи запретнете ръкави или да се обадите на професионалист, който се занимава с канали.

Химически почистващи препарати и домакински продукти

отпушване на канали в домашни условия

Химическите препарати за отпушване могат да бъдат намерени в повечето аптеки или в магазина до вас. Това е чудесен вариант за онези трудно достъпни запушвания, които няма да успеете да оправите с помощта на бутало. В зависимост от вида на водопроводната система, която имате, може да помислите за промиване на канализацията и тръбите с химичен разтвор веднъж или два пъти годишно, за да предотвратите натрупването на боклук.

Имайте предвид, че химическите препарати за почистване на дренажи са опасни и трябва да се използват умерено. Тези токсични съединения се състоят от окисляващи химикали като луга, който не трябва да се вдишва или използва в среда със затворени врати. Уверете се, че имате подходяща вентилация или отворете прозорец в помещението, когато използвате химически почистващи препарати.

Ако сте твърдо против използването на тежки химикали от всякакъв вид, има някои лесно достъпни продукти от бита, които могат да помогнат за разграждането на отпадъци във вашите канали и да помогнат за пречистване на запушванията.

Ето някои от тях:
 • Сода и оцет
 • Сода за хляб и лимонов сок
 • Сода за хляб и сол

Как да разберете дали запушването е по-сериозно?

Когато използването на вакуум или химическите препаратите не Ви помагат, може би имате по-сериозен проблем, свързан с вашата канализационна линия. Канализационната линия е основната тръба и пътната артерия за всички водопроводни системи във вашия имот. Ако тя се запуши, могат да възникнат много по-големи проблеми. И така, какви са някои предупредителни знаци, че вашата канализационна линия е запушена?

 1. Гъркащи звуци, идващи от канали и тръби
 2. Повечето от каналите в дома Ви  не се оттичат добре
 3. Отпадните води преливат във вашата баня
 4. Забелязвате отломки, като кора или твърди отпадъци, във водата на басейна

Кога да се обадите на професионален водопроводчик?

Ако сте опитвали всичко изброеното до сега, дори сте станали водопроводчик за един ден, а водата все още не се  оттича във вашия душ, тоалетна или мивки, вероятно е време да се обадите на професионален водопроводчик.

Лицензираните водопроводчици имат подходящата техика, с която лесно могат да разрушат запушванията и да почистят правилно вашите канализации, тръби и канализационни линии от всякакви натрупвания, така че да не се сблъскате отново с този проблем.

След като професионалист е отпушил канализацията Ви и е почистил канализационните Ви линии, трябва да предприемете правилна поддръжка на вашата водопроводна система. Това означава често премахване на отпадъци и да се уверите, че не изхвърляте частици от храната по канала в кухнята си. Това ви дава най-сигурния начин да не се притеснявате от повтарящи се проблеми с вашия водопровод.

Нормативни изисквания при отпушване на каналиРаботим според изискванията на българското и европейското законодателство и разпоредби. Имаме всички нужни сертификати и разрешителни от РИОСВ и МОСВ.
Химически почистващи препарати и домакински продуктиТова е чудесен вариант за онези трудно достъпни запушвания. В зависимост от вида на водопроводната система, която имате, може да помислите за промиване на канализацията и тръбите с химичен разтвор веднъж или два пъти годишно
Лесно достъпни продукти от битаКоито могат да помогнат за разграждането на отпадъциСода и оцетСода за хляб и лимонов сокСода за хляб и сол
Правилна поддръжка на водопроводна системаЧесто премахване на отпадъци и без изхвърляне на частици от храната по канала в кухнята и др.
Отпушване на канал Ако използването на вакуум или химически препарати не Ви помагат, може би имате по-сериозен проблем, свързан с вашата канализационна линия.
Споделете в: