Vodonoska push-to-call

Септичната яма е специално съоръжение за пречистване, което представлява контейнер, в който отпадъчните води се утаяват и разлагат. Всъщност това е елемент от локална пречиствателна станция.

Септичните ями са изработени от пластмаса, тухла, желязо или друг метал. Пречиствателните съоръжения, изработени от метал и висококачествена пластмаса, се считат за най-популярните и надеждни.

Принципът на работа на септичните ями също е различен. Можете да намерите системи с филтриране на почвата, биологично третиране или съхранение.

Какви са най-важните предимства на инсталирането на септични ями:

  • – лекота на използване, на експлоатация,
  • – лекота на поддръжка,
  • – висока степен на надеждност,
  • – възможност за самостоятелна инсталация,
  • – висококачествено почистване,
  • – издръжливост във времето,
  • – гъвкавост.

Най-важното е да се знае, че навременното почистване на септичната яма е ключът към дълговечност и стабилната работа.

Съвременните септични ями са така устроени, че не изискват често почистване, но от време на време все пак е необходимо да се прави това, тъй като всяко устройство има свои собствени условия на работа. Затова, изпомпването на септични ями е абсолютно необходимо. В противен случай цялата канализационна система може да се повреди.

Препоръчва се такава работа да се извършва поне веднъж годишно.

Начини за почистване на септични ями

Почистване и изпомпване на септична яма може да се извърши по различни начини.

Най-популярни са химическите, биологичните и механичните начини.

Необходимо е да изберете вида на почистване в зависимост от вида на септична яма. Например, пластмасова конструкция не може да бъде почистена химически.

Автономна канализационна система – септичната яма е добър помощник за Вашата изходна система. И въпреки това, с нея трябва да се работи внимателно и добре да се грижим за нея.

За да не сбъркате при избора на метод за почистване на септична яма, както и да направите всичко по най-добрия начин и правилно, най-добре е да се обърнете към професионалисти.

Още за нашата услуга: Почистване и изпомпване на септични ями.

Оценете ни!
[Общо: 0 Оценка: 0]
Почистване и изпомпване на септични ями и какво трябва да се знае за този процес
Споделете в: