push-to-call

Почистване на канали, тоалетни и сифони от Vodnoska.com за гард София и околните населени места. Като Фирма за почистване на тоалетни, сифони и канали, ние предлагаме експресно отпушване на канали и тръби с модерна професионална техника.

почистване на канали

Машини за почистване на канали

Нашите машини ще бъдат при Вас в много кратък срок. Vodonoska.com разполага с над 10 специализирани автомобила за отпушване на канали, 6 микробуса за мобилните групи, оборудвани с професионална техника и машини с диаметри от ф50 до ф1200. Фирмата използва комбинирани машини с вода под налягане от 20 до 200 бара и до 360 литра вода в минута и високонапорен маркуч с дължина до 150 м. За отпушване на тръби с малки диаметри, за подови сифони, мивки и вертикални канали се използва механично задвижвана спирала.

Услуги за София

Услугата по почистване и отпушване на канал и канализация се характеризира с:

  • Трайно ниски цени
  • Опит и професионализъм
  • Любезно отношение на екипа ни
  • Качество на услугата по почистване
  • Бързина на реакция след обаждането Ви
отпушване на канали

Когато подръчните средства не помагат за почистване на канал

Вече сте опитали да отпушите своя канал в домашни условия? Изсипването на химикал или чаша оцет и сода не действа? Вероятно запушването на тръбата е по-сериозно. Тук на помощ идват фирмите. Не се колебайте, а се обадете на нас!

Vodonoska.com разполага с правилната техника за почистване на всички видове канали, тоалетни на домове, офиси, търговски центрове, футболни стадиони, тоалетни в заведения и т.н.. Тези видове WC помещения се експлоатират по-натоварено и често се запушват с различни паднали предмети. Освен тоалетна хартия в канала попадат и едри неща, които не се разграждат. Ето защо каналите на тоалетните не могат да се отпушат с подръчни средства, а нужна професионална и компетентна намеса. Това може да се извърши само от фирма за ВиК услуги и професионално почистване.

Разгледайте нашата галерия от процеса на работа по отпушване на канализации, WC, сифони, мивки и други по-маломерни тръби.

начини за отпушване на канализации

Услуга по отношение на канали цяла София

Уважаеми клиенти и партньори, за услугата машинно почистване и нашите екипи могат да Ви посетят следните квартали на София: Враждебна, Летище, Дружба, Горубляне, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Княжево, Младост, Мусагеница, Дървеница, Изток, Дианабад, Студентски град, Витоша Гео Милев, Редута, Слатина, Център, Лозенец, Гоце Делчев, Иван Вазов, Борово, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Зона Б5, Банишора, Захарна фабрика, Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Люлин, Обеля, Надежда, Модерно предградие, Овча купел, Бъкстон. Покриваме и по-далечни зони като Казичане, Лозен, Кремиковци, Бусманци, Нови Искър, Божурище, Горна Баня, Бистрица и Банкя.

Почистване на канали, тоалетни и сифони

5 важни фактора за безпроблемен канал

  1. Почиствайте каналите си често. Правете го в домашни условия поне през месец. За целта ползвайте препарати от типа на тези в пликче с прах.
  2. Набавете си змия за отпушване на канали. С товаприспособление определено ще прочистите канали си ефикасно. Можете да купите такава змия в магазините за ВИК материали.
  3. Сода за хляб и оцет. Класически способ за профилактика на канали
  4. Почистете каналите си машинно. Това е опция, когато запушването е с твърди отломки или горните способи не помагат.
  5. Почистващите препарати за отводняване са чудесна възможност

Често задавани въпроси

До колко време можете да се отзовете на адрес за запушен канал?Отговор: Разполагаме с мобилна група, която ще е на мястото на аварията до 2 часа. Ако евентуално уцелите натоварен момент, ще сме при вас най-късно до края на работния ден.
Каква е процедурата ако проблема с канала се окаже по-сложен от очакваното?Отговор: Имаме екипи оборудвани с модерни машини и необходимите резерви части. Можем да направим видеодиагностика веднага и така ще установим сложността на аварията.
Колко струва почистване на канал?Отговор: Цената разбира се варира според вида на аварията- взимат се в предвид вид на запушването и на тръбата, има ли твърди елементи в канала, счупване и др. В vodonoska.com работим на напълно достъпни цени.
Извършвате ли ремонти през уикенда?Отговор: През почивните дни сме на разположение само в събота до 12ч. Неделя е единствения ни изцяло неработен ден.
Споделете в: