Vodonoska push-to-call

Почистване на канали, тоалетни и сифони от Vodnoska.com за гард София и околните населени места. Като Фирма за почистване на тоалетни, сифони и канали, ние предлагаме експресно отпушване на канали и тръби с модерна професионална техника.

почистване на канали

Машини за почистване на канали

Нашите машини ще бъдат при Вас в много кратък срок. Vodonoska.com разполага с над 10 специализирани автомобила за отпушване на канали, 6 микробуса за мобилните групи, оборудвани с професионална техника и машини с диаметри от ф50 до ф1200. Фирмата използва комбинирани машини с вода под налягане от 20 до 200 бара и до 360 литра вода в минута и високонапорен маркуч с дължина до 150 м. За отпушване на тръби с малки диаметри, за подови сифони, мивки и вертикални канали се използва механично задвижвана спирала.

Услуги за София

Услугата по почистване и отпушване на канал и канализация се характеризира с:

  • Трайно ниски цени
  • Опит и професионализъм
  • Любезно отношение на екипа ни
  • Качество на услугата по почистване
  • Бързина на реакция след обаждането Ви
отпушване на канали

Когато подръчните средства не помагат за почистване на канал

Вече сте опитали да отпушите своя канал в домашни условия? Изсипването на химикал или чаша оцет и сода не действа? Вероятно запушването на тръбата е по-сериозно. Тук на помощ идват фирмите. Не се колебайте, а се обадете на нас!

Vodonoska.com разполага с правилната техника за почистване на всички видове канали, тоалетни на домове, офиси, търговски центрове, футболни стадиони, тоалетни в заведения и т.н.. Тези видове WC помещения се експлоатират по-натоварено и често се запушват с различни паднали предмети. Освен тоалетна хартия в канала попадат и едри неща, които не се разграждат. Ето защо каналите на тоалетните не могат да се отпушат с подръчни средства, а нужна професионална и компетентна намеса. Това може да се извърши само от фирма за ВиК услуги и професионално почистване.

Разгледайте нашата галерия от процеса на работа по отпушване на канализации, WC, сифони, мивки и други по-маломерни тръби.

начини за отпушване на канализации

Услуга по отношение на канали цяла София

Уважаеми клиенти и партньори, за услугата машинно почистване и нашите екипи могат да Ви посетят следните квартали на София: Враждебна, Летище, Дружба, Горубляне, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Княжево, Младост, Мусагеница, Дървеница, Изток, Дианабад, Студентски град, Витоша Гео Милев, Редута, Слатина, Център, Лозенец, Гоце Делчев, Иван Вазов, Борово, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Зона Б5, Банишора, Захарна фабрика, Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Люлин, Обеля, Надежда, Модерно предградие, Овча купел, Бъкстон. Покриваме и по-далечни зони като Казичане, Лозен, Кремиковци, Бусманци, Нови Искър, Божурище, Горна Баня, Бистрица и Банкя.

5 важни фактора за безпроблемен канал

  1. Почиствайте каналите си често. Правете го в домашни условия поне през месец. За целта ползвайте препарати от типа на тези в пликче с прах.
  2. Набавете си змия за отпушване на канали. С товаприспособление определено ще прочистите канали си ефикасно. Можете да купите такава змия в магазините за ВИК материали.
  3. Сода за хляб и оцет. Класически способ за профилактика на канали
  4. Почистете каналите си машинно. Това е опция, когато запушването е с твърди отломки или горните способи не помагат.
  5. Почистващите препарати за отводняване са чудесна възможност
Почистване на канали, тоалетни и сифони

Видео инспекция на тръби при запушени канали

Докато някои проблеми с тръбите са лесни за идентифициране и отнемат по-малко от час за отстраняване, други изискват допълнителен анализ. Преди изобретяването на видео инспекцията, този процес би изисквал действителен физически анализ на тръбата чрез разглобяването й. Видеодиагностиката на тръбите намалява разходите и времето. За по-сложни проблеми от запушен дренаж видеоинспекцията е най-добрият и бърз начин да приведете тези тръби в работно състояние.

Традиционните методи за почистване на тръби и канали не могат да уловят по-сериозни проблеми като корозия на тръби, инфилтрация на корени и течащи фуги. Ако някой от тези проблеми не бъде разрешен, това може да причини сериозни проблеми за вашия водопровод. Тези проблеми изискват разширени инструменти за отстраняване.

Как работи

Когато вашите тръби трябва да се проверят чрез видео, водопроводчикът ще вмъкне камера, прикрепена към кабел в канала. Той ще изпраща на живо и непрекъсната обратна връзка до оператора. Той помага на водопроводчиците да диагностицират проблемите, като им позволява да разгледат тръбите в много детайли.

Нашите услуги по почистване на канали
почистване на канали професионална услуга

Нашите експерти са видели всичко от запушени канали в кухненските мивки до ремонт на канали в банята. Ако забележите проблеми със запушени канали след многократно почистване, проверката на видеотръбите е нещо, което трябва да разгледате. Нашият екип от професионалисти може лесно да установи проблема чрез видео инспекция и да го отстрани навреме и на достъпна цена.

Има много проблеми, които инспекцията на видеотръбите може да открие.

Теч на фуги: Течащите фуги често могат да бъдат скрити и собствениците на жилища няма да забележат проблем, докато не получат необичайно висока сметка за вода. Вашият водомер може лесно да ви каже дали имате теч, но повечето хора не знаят това, докато вече не е твърде късно. Миризмата на плесен може също да е признак за скрит теч във вашите тръби, както и за повреда от вода. Счупени, срутени и напукани тръби могат да бъдат идентифицирани с подобни знаци.

Екстремно запушване: Запушените канали винаги трябва да се обработват от професионалист. Химикалите могат да причинят корозия на тръбите ви и водопроводчиците гарантират, че е направено правилно. Видео инспекцията на тръбите може лесно да идентифицира къде е запушването, така че нашите водопроводчици да могат бързо да го отстранят.

Проникване на корени: Корените на дърветата могат да бъдат невижданата причина за запушените ви канали. Използването на химикали може да повреди тръби и дървета. Много хора също имат погрешното схващане, че трябва да премахнат дървото, за да отстранят проблема. Нашите опитни водопроводчици могат да използват видео инспекция, за да определят дали дървото е проникнало във вашите тръби и да отстранят проблема, без да навредят на дървото.

Предлагаме експресно отпушване наТоалетни, сифони, канали и тръби с модерна професионална техника.
Машини за почистване на каналиРазполагаме с над 10 специализирани автомобила за отпушване на канали, 6 микробуса за мобилните групи, оборудвани с професионална техника и машини с диаметри от ф50 до ф1200.
Машини за почистване на канали включватКомбинирани машини с вода под налягане от 20 до 200 бара и до 360 литра вода в минута и високонапорен маркуч с дължина до 150 м. 
Видеодиагностика на тръбиЗа по-сложни проблеми от запушен дренаж, видеоинспекцията е най-добрият и бърз начин да приведете тези тръби в работно състояние.
Използваме механично задвижвана спиралаЗа отпушване на тръби с малки диаметри, за подови сифони, мивки и вертикални канали.

Често задавани въпроси

До колко време можете да се отзовете на адрес за запушен канал?Отговор: Разполагаме с мобилна група, която ще е на мястото на аварията до 2 часа. Ако евентуално уцелите натоварен момент, ще сме при вас най-късно до края на работния ден.
Каква е процедурата ако проблема с канала се окаже по-сложен от очакваното?Отговор: Имаме екипи оборудвани с модерни машини и необходимите резерви части. Можем да направим видеодиагностика веднага и така ще установим сложността на аварията.
Колко струва почистване на канал?Отговор: Цената разбира се варира според вида на аварията- взимат се в предвид вид на запушването и на тръбата, има ли твърди елементи в канала, счупване и др. В vodonoska.com работим на напълно достъпни цени.
Извършвате ли ремонти през уикенда?Отговор: През почивните дни сме на разположение само в събота до 12ч. Неделя е единствения ни изцяло неработен ден.
Споделете в: