Vodonoska push-to-call

Професионално почистване на септични ями и събиране на утайка

Почистване на септични ями с професионална техника, която е оборудвана с вакуумна помпа и обемен резервоар. Справя се отлично с конструкция от сложни и стари отлагания и може да събира утайка от голяма дълбочина.

Сервизният специалист ще почисти септичната яма възможно най-ефективно, както и ще извърши диагностика и всички необходими действия, ако това се изисква според техническите разпоредби.

Тази услуга има 2 големи предимства. Първо, не е нужно да извършвате тази не дотам приятна почистваща работа сами. Второ, не е нужно да мислите какво да правите с изпомпаната утайка.

За по-голям комфорт автономната канализационна система на частна къща е оборудвана със специални устройства – септични ями. Технически това е много практично устройство, което Ви позволява да рециклирате отпадъци, да изхвърляте пречистената вода в земята, като по този начин значително спестявате работата на канализацията.

Как да почистите септичната яма сами

Почистването на септична яма със собствените си ръце изисква специален комплект за такава цел. Ще Ви е нужна и специална помпа и запечатан контейнер за отпадъци с капак.

Обемът на резервоара трябва да съответства на очакваното количество течност. Освен това Вие сами трябва да изберете подходящо място за изхвърляне на отпадъци, където това е позволено.

Можете да се справите и без специална фекална помпа с резервоар. Вместо това можете да използвате черпак и кофи. По Ваша преценка.

Почистването на септична яма със собствените си ръце се извършва по следния начин:

  • Подгответе фекална, водна помпа, дълъг маркуч, контейнер за събиране на изпомпваното

вещество. Контейнерът трябва да има достатъчен обем и задължително плътно прилепващ капак.

  • Изпомпайте съдържанието на камерите.
  • Промийте камерите, водата се изпомпва с помпа. Ако е възможно, промийте и тръбите.
  • След промиване в септичната яма се излива чиста вода и по желание може да се използва специален биологичен продукт.

Редовното почистване на септичната яма е необходима мярка, която Ви позволява да поддържате работоспособността на инсталацията и осигурява добро ниво на пречистване на отпадъчни води.

Има септични ями, чиято конструкция позволява леко, без излишни усилия и разходи, почистването на септичната яма от затлачване.

Още за нашата услуга: Почистване на септични ями с професионална техника.

Предназначение на водоноскитеДоставяне на вода за осъществяване на разрични дейности.
Дейности при които са необходими водоноскиСелско стопанство Строителство Развлекателни дейности
Предназначение на водата доставяна от водоноскиВодата доставяна чрез водоноски може да се използва за: Санитарни целиОхлаждане Напояване
Доставка на вода от vodonoska.comЗа доставка на вода се свържете с нас на телефон 0878 777 807. Пишете ни на office@vodonoska.com. Бързина на реакция след обаждането Ви до няколко часа.  
Оценете ни!
[Общо: 0 Оценка: 0]
Почистване на септични ями с професионална техника
Споделете в: