Почистване на септични ями за област София на трайно ниски цени. Екипът на vodonoska.com предлага услугата със собствена специализирана техника. Необходимост от редовно машинно почистване имат хиляди имоти в България. Това се случва в населени места, където все още не е изградена централна канализация. Такова е положението все още в някои столични квартали, села около града и вили. Тук на помощ идват машините с помпи за изпомпване и отводняване на септични ями.

Обадете се на дежурния телефон на vodonoska.com 0878 777 807 и направете своята заявка. Мобилен екип ще Ви посети на адреса и ще извърши отводняването на ямата Ви с лекота. Ако сте наш редовен клиент, то вече знаете, че извършваме почистване на септични ями на ниски цени и в кратки срокове.

почистване на септични ями

Техника за отводняване на септични ями

Ние разполгаме с модерна и мощна техника с различен дебит и вместимост в зависимост от обема на септичната яма за отводняване и изпомпване. С нашите вакуум канало-почистващи системи ние отводняваме и почистваме септични ями, шахти и сепаратори. Техниката ни е нова и от висок клас, което наред с отлично обучения персонал е предпоставка за високо качество! Това слага край на старите фекалки от миналото. Екипът на Vodonoska.com е оборудван със специална техника за разбиване на твърдите елементи и отлагания в септичната яма. Така контейнерът Ви ще бъде почистен до дъно. По желание на клиента можем да направим и дезинфекция на контейнера със бактерициден химикал. Това намалява и отпадните миризми с поне 50%.

Почистване на септични ями на абонамент

Уважаеми клиенти на vodonoska.com, ако Ви се налага често да викате фирма за тази услуга, то е добре да помислите за абонаментно обслужване. Сключвайки договор за абонамент за почистване Вие ще си спестите средства (чрез по-ниска цена), време за организация на нещата и ще имате гарантирана регулярност на услугата. Така Вашият контейнер никога няма да прелее или да се задръсти.

септична яма почистване

Фирмата ни в София

Не се доверявайте на случайни компании със съмнителна репутация, стара и морално негодна техника, необучени работници и гаражни вик фирми. Изберете утвърдена с годините компания, работеща на нормални цени! Вече ВиК услугите са достъпни за всички! Разгледайте всички услуги на vodonoska.com

Разновидности септични ями и почистването им

В нашата страна се ползват няколко рзновидности септичните ями. Те се делят според обема си и пропускливостта си на отпадните води. Най-масови са отходните ями с една или две камери на контейнера. Не се среща често такива с повече отделения. В септичните ями мръсната вода стои до 72 часа и след това следва да се отведат. Твърдите елементи падат на дъното на ямата и след това стават на утайка. Мазнините обикновено излизат на повърхността и образуват пяна. Повечето мръсна вода обикновено се просмуква надолу в почвата и попива. Останалото обаче трябва да се изпомпи и почисти.

Повече за устройството и работата на септичните ями може да научите в това видео.

Какво представляват изгребните септични ями?

Този вид септични ями са изработени от висококачествен и устойчив полиетилен. Той е с дълъг експлоатационен срок (до 35 г.) и надеждно решение за септична яма. Изгребни ями се монтират най-често в селата в еднофамилни къщи и вили. Обикновено капацитетът им е между 1 до 6 кубика като обем. Изгребните септични ями имат няколко предимства:

  • 1. Надеждни са и са 100% водоустойчиви
  • 2. Лесни за почистване и измиване
  • 3. Могат да бъдат монтирани на всякакви терени, вкл. с наклон.
  • 4. Имат опция за монтаж на преливна тръба и допълнителни модули за увеличаване на капацитета
  • 5. Отговарят на съвременните санитарно-хигиенни норми и не отделят миризма

Изгребните септични ями се почиства по-лесно и при процедурата миризмата е сведена до минимум.

изпомпване на септични ями цена